Forside    Hvad    Hvordan     Hvorfor     Om CVI     Kontakt


CVI har udviklet en proces som opstiller nogle rammer og stiller nogle spørgsmål. Processen får de involverede personer til - i samarbejde med CVI - at udvikle ideer til værdidrevne virksomhedskoncepter.

Processen kan tilrettelægges som inspiration (teambuilding) eller som intensiv konceptudvikling. Det tilpasses efter behov. Processen kan afvikles på seks timer men fungerer bedst over to dage - 2 x 6 timer.

Prisen aftales individuelt men et forløb på 2 x 6 timer koster som udgangspunkt 12.000 kr. ex moms.


Udtalelser fra kursusdeltagere

Brian S. Hansen (Inst.-leder i Odense kommune og forfatter): "Det var konstruktivt, lærerigt, energiskabende, kreativt og hyggeligt. Jeg kunne godt lide den afslappende atmosfære, hvor vi var sammen om det, men med indspark og styring fra dig og det beviste for mig, at der er utrolige resurser gemt i mødet mellem mennesker, der vil og tænker i social / værdibaseret iværksætteri. Du beviste din pointe om, at hvilket som helst problem kan blive til en forretning og jeg er meget optaget af den tanke med bevidst at tænke på den måde, i stedet for at lave en dims og så se om den kan sælges..."

Bettina Byskov-Eriksen (Kommende Iværksætter): Kurset var en vitaminindsprøjtning både ift. egne ideer og absolut også ift. en ny måde at tænke virksomhed på. Ligeledes fantastisk at tænke tanken at det er ok at tjene penge på virksomheder, der gavner andre.
Mikael er meget entusiastisk som kursusleder og god til at stille de rette provokerende spørgsmål undervejs i processen, så ideerne bliver konkretiseret. En idé bliver først rigtig god, hvis den kan generere afkast. Ved at kaste boldene op i luften, lander de måske andre steder, end de ellers ville. Mikael er god til at få vendt tingene en ekstra kvart omgang, så de giver mening på overraskende måder.
Det mest positive ved kurset, var erfaringen med hvor effektivt en forretningsidé kan udvikles fra løs tanke til konkret koncept efter få timers brainstorm mellem innovative og engagerede kursusdeltagere. Fantastisk!